• Κοπή Πίτας ΝΑΣΠΟΡ

  Το Δ.Σ. του ΝΑΣΠΟΡ σας εύχεται Καλή Χρονιά και σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας μας, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στις 20:00, στο εστιατόριο...

  Read more
 • Θέματα συνεδρίασης Δ.Σ. ΝΑΣΠΟΡ 28-12-2017

  Την Πέμπτη 28/12/2017 συνεδρίασε το ΔΣ του Ομίλου μας. Τα θέματα συνεδρίασης ήταν τα εξής: 1ο ΘΕΜΑ: Αίτημα παραχώρησης χώρου για μετεγκατάσταση του ομίλου στον...

  Read more
 • Ευχές για ένα χαρούμενο και ταξιδιάρικο 2018

  Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου μας σας εύχεται καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2018....

  Read more
 • Συνεδρίαση Δ.Σ. ΝΑΣΠΟΡ

  Η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΝΑΣΠΟΡ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/12/2017 και ώρα 21:00 στα γραφεία του συλλόγου. Όλα τα μέλη είναι ευπρόσδεκτα....

  Read more
 • Παρουσίαση Σωστικών Μέσων

  Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, o ΝΑΣΠΟΡ οργάνωσε επίδειξη σωστικών μέσων στη θάλασσα. Η επίδειξη περιλάμβανε: • Ρίψη σωστικής λέμβου (liferaft)...

  Read more

Ποιοί είμαστε

Αγαπητοί φίλοι,

Εάν κάποια στιγμή σκεφτείτε να γίνετε μέλη ή αθλητές του ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ (ΝΑΣΠΟΡ), υποθέτω ότι θα επιθυμούσατε να γνωρίζετε – πέρα από το καταστατικό και τους κανονισμούς μας – και  το ποιοί είμαστε, και το πως ξεκινήσαμε και προς τα που και πως πορευόμαστε.

Αυτές οι πληροφορίες, θα σας βοηθήσουν να πάρετε την σωστή απόφαση, έχοντας επίγνωση του τι είσθε διατεθειμένοι να προσφέρετε και τι μπορείτε να προσδοκάτε από τον Όμιλο και την καινούργια σας παρέα.

Κατ’ αρχήν, ο Σύλλογός μας, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2006 από μιά παρέα φίλων που δραστηριοποιούμασταν εδώ και πολλά χρόνια στο Λιμανάκι Αγίου Νικολάου στο Πόρτο-Ράφτη.Αυτό που μας έφερε κοντά τον ένα στον άλλο, ήταν στην αρχή η αγάπη μας για την θάλασσα και στην συνέχεια η εκτίμηση και οι σχέσεις φιλίας που αναπτύξαμε.Θέλουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί, σαν μια παρέα φίλων, που με τον καιρό θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη και που θα απολαμβάνει την κάθε στιγμή χειμώνα-καλοκαίρι.

Φυσικά, πέρα από “καλοπερασάκηδες” είμαστε και δημιουργικοί.

Στο διάστημα των τελευταίων 10 χρόνων πολλά πράγματα άλλαξαν στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου, πολλά από τα οποία (για να μην πούμε τα περισσότερα λόγω της αυξημένης μετριοφροσύνης που μας διακρίνει  ) έγιναν με δική μας πρωτοβουλία και υποστήριξη και χωρίς να έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον Όμιλο.

Συνεχίζουμε να αγαπάμε την θάλασσα και τον τόπο του Πόρτο-Ράφτη, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και λειτουργούμε δημοκρατικά και με διαφάνεια.

Μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας ιδρύσαμε και οργανώσαμε την Σχολή Ιστιοπλοΐας του ΝΑΣΠΟΡ, δίνοντας μία καινούργια δυναμική στην ανάπτυξη του Ομίλου μας.
Τον δεύτερο χρόνο, φτιάξαμε, επιπλώσαμε και οργανώσαμε τα γραφεία μας, ενώ στη συνέχεια:
 • Κάναμε τα πρώτα βήματα για τις μελλοντικές μας εγκαταστάσεις στο Λιμάνι Αγίου Νικολάου.
 • Επενδύσαμε στην καλαισθησία και την λειτουργικότητα του Λιμανιού (με δωρεές, χορηγίες, έργα και προσωπική εργασία).
 • Πραγματοποιήσαμε εκδηλώσεις, όμιλίες, σεμινάρια
 • Εκδόσαμε βιβλία.
 • Πραγματοποιήσαμε αγώνες.
 • Προβάλαμε τον τόπο μας συμμετέχοντες – πάντα αφιλοκερδώς – μέχρι και σε τηλεοπτικές παραγωγές (π.χ. “Μένουμε Ελλάδα”)
 • Βοηθήσαμε άλλους ομίλους στις δύσκολες στιγμές τους…
Κάναμε – εν πάσει περιπτώσει – ότι καλύτερο μπορούσαμε και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο.
Τα χρόνια που έρχονται πιστεύουμε ότι θα είναι επίσης ιδιαίτερα δημιουργικά για τον ΝΑΣΠΟΡ και υπάρχουν σκέψεις και ιδέες που επεξεργαζόμαστε για υλοποίηση.Η εμπειρία του παρελθόντος υπήρξε ένας πολύ καλός σύμβουλος για τα επόμενα βήματά μας και πιστεύουμε ότι μαζί με τη “χημεία” που μας δένει, θα οδηγήσουμε τον Όμιλό μας μέσα από ένα ευχάριστο ταξίδι, όλο και πιό κοντά στο όραμά μας.
Έτσι:
1. Μην βιαστείτε να γίνετε μέλος μας.
2. Μελετείστε προσεκτικά το καταστατικό μας και τον εσωτερικό μας κανονισμό και κάντε τις συγκρίσεις σας με τα αντίστοιχα άλλων Ομίλων…
3. Επισκεφθείτε το site μας και δείτε ποιοί είμαστε και πως λειτουργούμε.
4. Ρωτείστε και θα μάθετε για μας.
5. Διασταυρώστε την πληροφόρηση που αποκτάτε και σχηματίστε “προσωπική γνώμη και άποψη”.
6. Ελάτε να πιούμε ένα καφέ, να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Όταν πιά έχετε σχηματίσει γνώμη και ακόμη επιθυμείτε την παρέα μας, κάντε το επόμενο βήμα σας: “κατεβάστε” την αίτηση εγγραφής νέου μέλους ή την αίτηση εγγραφής νέου αθλητού και επικοινωνήστε με την Γραμματεία του ΝΑΣΠΟΡΘα χαρούμε να απαντήσουμε άμεσα και ξεκάθαρα σε οποιοδήποτε ερώτημα ή αίτημά σας.