Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μαρκοπούλου και ΝΑΣΠΟΡ

«Κάποιοι έχουν ανάγκη και κάποιοι μπορούν»

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ συναποφάσισαν να στηρίξουμε, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, 70 οικογένειες που, αποδεδειγμένα, χρήζουν υλικής βοήθειας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, από την ημέρα των εγκαινίων του, στις 17 Δεκεμβρίου 2011, συνεχίζει με αμείωτη ένταση τη διανομή βασικών ειδών διατροφής, ρούχων και παιδικών παιχνιδιών. Πρόκειται για οικογένειες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες τις καθημερινότητας, λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει υλικά αγαθά (όχι χρήματα) μπορεί να τα φέρει στα γραφεία του ομίλου κάθε Τετάρτη 18:30 – 20:30 ή οποιαδήποτε άλλη μέρα μετά από συνεννόηση με την Αγγελική Κούρτελη (τηλ. 6974487910).

Στόχος μας είναι το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα να επισκεπτόμαστε το Κοινωνικό Παντοπωλείο δίδοντας όλα όσα έχουμε συλλέξει από τα μέλη, τους αθλητές και τους φίλους του ομίλου.

Ελπίζουμε όλοι να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια!!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στεγάζεται στην Οδό Χρ. Μεθενίτη 7 (Πλησίον Δημοτικού Μεγάρου) και λειτουργεί καθημερινά, από τις 8:00 το πρωί, μέχρι και τις 3:00 το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 22990 20 173 & 20 174.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.