• Ιστιοπλοϊκός Αγώνας “Κάρυστος 2022”

    Φθινοπωρινή αγωνιστική περίοδος…συνέχεια! Αγώνας «ΚΑΡΥΣΤΟΣ Ι και ΙΙ» Ώρα εκκίνησης 11:00 Σάββατο 22/10/2022 Πόρτο Ράφτη – Κάρυστος (22 μίλια) Κυριακή 23/10/2022 Κάρυστος – Ραφήνα (22...

    Read more
  • Φθινοπωρινή αγωνιστική περίοδος…συνέχεια!

    «ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΛΠΟ ΡΑΦΤΗ» Αγώνας Καταδίωξης Ώρα εκκίνησης 11:00 Κυριακή 16/10/2022 περ. ΝΗΣΩΝ [12 ΝΜ] Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 12/10 στις 20:00. Τα σκάφη του...

    Read more
  • Σίμος Παπαγιαννόπουλος 2022 και Κόλπο Ράφτη 2022

    Το Σάββατο 01/10/2022 και την Κυριακή 02/10/2022 θα πραγματοποιηθούν οι ιστιοπλοικοί αγώνες του Ομίλου μας Σίμος Παπαγιαννόπουλος 2022 και Κόλπο Ράφτη 2022 Μπορείτε να δείτε...

    Read more
  • ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Ανοικτής θάλασσας– 66η και 67η Σειρά

    ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Ανοικτής θάλασσας Νέα Τμήματα Την Δευτέρα 19 Σεπτέμβριου 2022 ξεκινά η νέα σειρά μαθημάτων βασικής εκπαίδευσης, με διάρκεια οκτώ εβδομάδες. Περιλαμβάνει οκτώ θεωρητικά μαθήματα...

    Read more
  • Grand Prix Ευβοϊκού 2022

    Οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι του Ευβοϊκού Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Πόρτο Ράφτη (ΝΑΣΠΟΡ) Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αιγαίου Πόρτο Ράφτη (ΙΟΑ) Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Αρτέμιδας (ΙΟΑΘΑ) Ναυτικός Όμιλος Ραφήνας...

    Read more

Κοπή Πίτας ΝΑΣΠΟΡ 2020

Το Δ.Σ. του ΝΑΣΠΟΡ σας εύχεται Καλή Χρονιά και σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας μας,
το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στις 19:30, στο εστιατόριο ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ.

Θα πραγματοποιηθεί η απονομή των πτυχίων βασικής εκπαίδευσης στους μαθητές της 53ης, 54ης, 55ης, 56ης σειράς, των πιστοποιητικών της 1ης σειράς του τμήματος προχωρημένων και η βράβευση των κυβερνητών που συμμετείχαν στους αγώνες που διοργάνωσε ο όμιλος.

Σας περιμένουμε!
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΝΑΣΠΟΡ

Κρατήσεις θέσεων: secretary@naspor.gr, aggkour@yahoo.gr και 6974487910 (Αγγελική Κούρτελη) μέχρι 07/02/2020.
Εστιατόριο “ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ”, Αυλακίου 30, 19023 Πόρτο Ράφτη.

 

83445394_10157239370718073_6516679979013505024_n

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.